Jansma Schilderwerken

Of Bel: 06-21276780

Binnen

Muren

Muren sauzen of schilderen binnen of repareren van gaten in de muur.

Deuren

Oude deuren kunnen we een opfrisbeurt geven zodat u er weer jaren van kan genieten.

Behangen

We behangen uw muur met alle soorten behang. Ook behoort het direct schilderen van de muur tot de mogelijkheden.

Ander schilderwerk binnen

Denk aan het schilderen van de trap of het trappenhuis. Zelfs het schilderen van een vloer is mogelijk.

Buiten

Kozijnen

Als uw kozijn er niet zo goed meer voorstaat is het mogelijk om toch nog te repareren. U kunt ondertussen met de gewonnen tijd sparen voor een vervangd kozijn.

Deuren

Wilt u uw voordeur of andere buitendeur veranderen van kleur? Geen probleem. We repareren kleine beschadigingen goed en grondig zodat u weer jaren vooruit kan.

Glaszetten

Jansma Schilderwerken is naast een vakkundige schilder ook een top glaszetter. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten glaswerk.

 

Ander schilderwerk buiten

Als u ander schilderwerk heeft maar u bent niet zeker of dat door ons kan worden uitgevoerd stuur dan een bericht. Wij vertellen u dan zo snel mogelijk wat de mogelijkheden zijn.

Behangen

Er zijn verschillende soorten behang. Jansma schilderwerken Dokkum adviseert u graag hierover. Samen ontdekken wij welk eindresultaat u het liefst wilt bereiken. Daarnaast geef ik u tips en advies.

Glasvezel

Overschilderbaar en ijzersterk. Wilt u het in 1 keer goed doen? Kies dan voor glasvezelbehang. Na een tijd kunt u het over sauzen als u toch bent uitgekeken op de kleur die er op zit.

Papierbehang

Papierbehang is er in alle soorten en maten. Met motief maar ook effen. Dit vergt enige kunde om aan te brengen omdat de lijm op het behang aangebracht moet worden. Daarna is het een kwestie van goede timing om het aan te brengen omdat het anders of bobbels veroorzaakt of dat de lijm niet meer goed plakt. Specialistisch werk dus. Bel Jansma schilderwerken voor een offerte

Vliesbehang

Als uw muur er niet zo goed uitziet en u wilt toch er overheen behangen. Dan kunt u het beste kiezen voor dik vliesbehang. Dit kan vrij makkelijk aangebracht worden omdat de lijm op de muur word aangebracht. Daarna plakt men het behang op de muur. Ben u toch niet zo handig met behangen? Jansma schilderwerken kan het uiteraard voor u aanbrengen voor een zachte prijs.

Schilderen

Heeft u liever direct verf op de muur? Dit kan heel mooi resultaat geven als de muur er goed voorstaat. Als dit niet het geval is kan Jansma Schilderwerken de muur eerst prepareren zodat als er geschilderd word u geen oneffenheden meer ziet. Vraag naar de mogelijkheden!