Behangen


Er zijn verschillende soorten behang. Jansma schilderwerken Dokkum adviseert u graag hierover. Samen ontdekken wij welk eindresultaat u het liefst wilt bereiken. Daarnaast geef ik u tips en advies.

Glasvezel

Overschilderbaar en ijzersterk. Wilt u het in 1 keer goed doen? Kies dan voor glasvezelbehang. Na een tijd kunt u het over sauzen als u toch bent uitgekeken op de kleur die er op zit.

Papierbehang

Papierbehang is er in alle soorten en maten. Met motief maar ook effen. Dit vergt enige kunde om aan te brengen omdat de lijm op het behang aangebracht moet worden. Daarna is het een kwestie van goede timing om het aan te brengen omdat het anders of bobbels veroorzaakt of dat de lijm niet meer goed plakt. Specialistisch werk dus. Bel Jansma schilderwerken voor een offerte

Vliesbehang

Als uw muur er niet zo goed uitziet en u wilt toch er overheen behangen. Dan kunt u het beste kiezen voor dik vliesbehang. Dit kan vrij makkelijk aangebracht worden omdat de lijm op de muur word aangebracht. Daarna plakt men het behang op de muur. Ben u toch niet zo handig met behangen? Jansma schilderwerken kan het uiteraard voor u aanbrengen voor een zachte prijs.

Schilderen

Heeft u liever direct verf op de muur? Dit kan heel mooi resultaat geven als de muur er goed voorstaat. Als dit niet het geval is kan Jansma Schilderwerken de muur eerst prepareren zodat als er geschilderd word u geen oneffenheden meer ziet. Vraag naar de mogelijkheden!

Contact

A. Jansma Schilderwerken
It Smidsplein 2
9144CR Hantumhuzen

Tel/Whatsapp: 06-21276780
Mail: Info@jansmaschilderwerken.nl

Deur renovatie
Deur renovatie
Laatste Review

 by Nel Dikkers on Jansma schilderwerken

Andre Jansma is een schilder die het vak verstaat. Geen half werk, maar uitstekend werk.

Onze houten voorgevel en kozijnen zien er prachtig uit. Andre Jansma heeft ontzettend goed werk geleverd.

Andre Jansma heeft zelfs een raam van een deur gekit, omdat de omlijsting begon te lekken. Dat detail had ik nog niet gezien tijdens het ramen lappen.

Deze vakman heeft zijn ogen alle kanten op staan want hij attendeerde mij ook op enkele zwakke punten van de dakgoot en de houten omkasting aan de zijkant van het huis.

Voor een volgende schilderklus staat bij mij Andre Jansma op nummer 1.